logo

 

 

 

 

PROCEDURE DEKMELDINGEN

  • Bij het bezoek aan de dekreu vertelt u aan zijn eigenaar dat hij/zij van Nestadministratie na ontvangst van het dekmeldingsformulier een mail krijgt waarin de dekmelding staat vermeld. Kloppen deze gegevens niet dient de eigenaar direct te reageren naar Nestadministratie.
  • Wanneer een papieren dekmeldingsformulier wordt gebruikt dient hierop een akkoord en handtekening van de dekreu-eigenaar te staan.
  • U meldt de dekking, binnen 3 weken na de dekkingsdatum, door het insturen van het dekmeldingsformulier met bijlagen naar Nestadministratie.
    Attentie: de uitslagen van de oogonderzoeken moeten, ook bij een digitale dekmelding, duidelijk leesbaar zijn en origineel (niet met een pen overgetrokken).
  • Zodra Nestadministratie een volledige dekmelding heeft ontvangen en deze is goedgekeurd door de commissie Nestadministratie, zal de webmaster de dekmelding z.s.m. op de HCN website plaatsen.
BELANGRIJK: Als een teefje leeg is gebleven, dan moet Nestadministratie hierover geïnformeerd worden. Nestadministratie vraagt de webmaster de dekmelding van de HCN-website te verwijderen.
 
Dekmelding met 1 Reu
klik hier  pup dekberichten  voor de digitale online dekmelding met 1 reu.
klik  printer  voor een papieren formulier dekmelding met 1 reu (PDF-bestand).
 

 

Dekmelding met 2 Reuen
klik hier    pup dekberichtenpup dekberichten voor de digitale online dekmelding met 2 reuen.
klik  printer  voor een papieren formulier dekmelding met 2 reuen (PDF-bestand).